BIKE ESCAPE - NETOPIRJEVA SLED

Kolesarska dogodivščina, ki razkriva skrivnosti Planine

Bike Slovenia je pripravila skrivnostno detektivko dogodivščino, ki je v nedeljo, 18. junija, očarala prve radovedneže, ki so se podali po netopirjevi sledi na kolesarsko avanturo, polno presenečenj, skritih namigov in ugank.

Družine in prijatelji so v omejenem času, kot ekipa uživali na napetem lovu na zaklad, ki jih je na zabaven način popeljal skozi zgodovinske skrivnosti nekoč najlepšega baročnega gradu v Sloveniji - grada Hassberg in njegovih zadnjih prebivalcev ter skrite kotičke Planine.

Na novem doživetju so skupine - družine z otroki in skupine prijateljev - na inovativen in igriv način spoznale zgodbe, kulturne in zgodovinske zanimivosti Planine, ter našle skrivnostni zaklad z rešitvijo vseh namigov in ugank tudi s pomočjo svojih čutov - vida, sluha, vonja in otipa

Vsak pripomoček, ki so ga uporabili je ročno izdelan in večinoma iz naravnih materialov, kar ustvarja pristno vzdušje. Telefon je povsem odveč in ga udeleženci, ki ne iščejo pomoči z dodatnimi namigi vodje igre, sploh ne potrebujejo.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del zgodbe, da se zapeljete na dveh kolesih po netopirjevi sledi in odkrijete že dolgo skriti zaklad tudi vi.

Vabljeni v soboto, 24. junija, da se pridružite navdušenim ljubiteljem escape room igre in preizkusite 1. Bike Escape na krasu tudi vi.
Za več informacij prosimo pokličite 031 787 345. 

Ekipa Bike Slovenia


Doživetje je nastalo v okviru projekta (Do)živi v urbanem okolju. Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezave: www.eu-skladi.si