Prijavi se na e-novice Prijavi se na turo
Čez Nanoščico do Erazma

KDAJ: Kmalu več informacij. Prijavite se na novice.

ZBIRNO MESTO:
Pred Bolk barom (ob glavni cesti Postojna-Hruševje) ob 08:30 (odhod 09:00).
Lokacija: https://goo.gl/maps/g2KAME6GcpErQgKs7

OPIS POTI:
Od Bolka se bomo zapeljali čez Hrašče in reko Nanoščičo do Landola, kjer še vedno lahko vidimo staro vaško vago. Sledil bo spust do največjega jamskega gradu na svetu - Predjamskega gradu, ki je bil včasih tudi dom roparskega viteza Erazma. Nadaljevali bomo z zmernim vzponom v nanoške gozdove vse do vasi, ki ni samo najvišje ležeča v občini Postojna ampak je tudi dom najstarejša tise. Za vsakim vzponom pride tudi spust in naš bo potekal po stari rimski cesti vse do Šmihela. Pozdravili bomo še hrabrega pastirčka Jakoba in pohiteli na izhodišče, kjer si lahko privoščimo eno dobro pizzo in ...

OPREMA:
Tehnično brezhibno gorsko kolo s profiliranimi gumami in sprednjim vzmetenjem (lahko tudi električno) , kolesarska čelada (obvezna!), rokavice, rezervna zračnica, primerna oblačila, zadostna količina hrane in pijače.

CENA:
Cena za poldnevno vodenje z licenciranim kolesarskim in turističnim vodnikom, vsaj pet digitalnih fotografij iz poti in organizacijo izleta je 28 eur/oseboTura se lahko odpove, če ni prijavljenih vsaj pet kolesarjev.

PRIJAVE IN INFORMACIJE:
Zaradi zagotavljanja kakovostne kolesarske izkušnje in čim višje stopnje varnosti udeležencev, so naše skupine majhne zato so prijave obvezne. Sprejemamo jih do zapolnitve mest. Prijava je potrjena s plačilom. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo. Pokličite na tel. št. 041 208 387 (Tomaž, vodnik) ali pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Za najem e-kolesa nas kontaktirajte!

S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti ture ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje ture. V primeru slabega vremena bo tura prestavljena, vsi prijavljeni bodo obveščeni.

Želimo vam varno kolesarjenje in veliko užitkov!
BIKE SLOVENIA


Morda tokrat ne morete z nami in bi želeli biti obveščeni o naslednjih razpisanih turah? Ni problema. Prijavite se na e-novice.

Tehnični podatki

 Dolžina: 30 km
 Skupni vzpon: ca 400 vm
 Trajanje: poldnevna tura
 Podlaga: asfalt,  makadam, kolovoz
 Zahtevnost: tehnično ne zahtevna tura
 Zrak: kvaliteta zraka še ni bila izmerjena
 Opozorilo: ni opozorila