Prijavi se na e-novice Prijavi se na turo
Runda po Zelenem krasu

KDAJ: Kmalu več informacij. Prijavite se na novice.

ZBIRNO MESTO:
Pri Bike Slovenia, v vasi Prestranek (ob glavni cesti Postojna-Reka) ob 08:30 (odhod 09:00). Lokacija:  https://goo.gl/maps/j8w94oDYkFenwVHZ9
Parkirno mesto je zagotovljeno!

OPIS POTI:
RUNDA po Zelenem krasu je primerna za vse ljubitelje narave, kolesarjenja po odmaknjenih makadamskih poteh in seveda dobre kolesarske družbe

Zanimivosti na naši poti:
- presihajoče Petelinjsko jezero,
- javorniški gozdovi,
- veličasten razgled na kraško planoto Nanos ,
- vojaški Poček ,
- grad Prestranek in
- vasi Pivške in Postojnske kotline.

OPREMA:
Tehnično brezhibno treking ali gorsko kolo s profiliranimi gumami in sprednjim vzmetenjem (lahko tudi električno) , kolesarska čelada (obvezna!), rokavice, rezervna zračnica, primerna oblačila, zadostna količina hrane in pijače (malica iz nahrbtnika).

CENA:
Cena za poldnevno vodenje z licenciranim kolesarskim in turističnim vodnikom, vsaj pet digitalnih fotografij iz poti in organizacijo izleta je 28 eur/oseboTura se lahko odpove, če ni prijavljenih vsaj pet kolesarjev.

PRIJAVE IN INFORMACIJE:
Zaradi zagotavljanja kakovostne kolesarske izkušnje in čim višje stopnje varnosti udeležencev, so naše skupine majhne zato so prijave obvezne. Sprejemamo jih do zapolnitve mest. Prijava je potrjena s plačilom. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo. Pokličite na tel. št. 041 208 387 (Tomaž, vodnik) ali pišite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Za najem e-kolesa nas kontaktirajte!

Kako smo se imeli lansko leto lahko preverite v videu TUKAJ

S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti ture ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje ture. V primeru slabega vremena bo tura prestavljena, vsi prijavljeni bodo obveščeni.

Želimo vam varno kolesarjenje in veliko užitkov!
BIKE SLOVENIA


Morda tokrat ne morete z nami in bi želeli biti obveščeni o naslednjih razpisanih turah? Ni problema. Prijavite se na e-novice.

Tehnični podatki

 Dolžina: 27 km
 Skupni vzpon: ca 350 vm
 Trajanje: poldnevna tura
 Podlaga: asfalt,  makadam, kolovoz
 Zahtevnost: tehnično ne zahtevna tura
 Zrak: kvaliteta zraka še ni bila izmerjena
 Opozorilo: ni opozorila