Novice

ARHIV NOVIC

30 Maj 2023

KORONA IZZIV JE PODALJŠAN ZA 5 DNI Se spomniš, kako so nam podaljševali omejitve gibanja na meje občine? :)Ekola, tako smo sedaj mi podaljšali 4....

 pRIJAVa NA E-NOVICE

Skrivnost Unške koliševke

S 100 m globine ena največjih slovenskih jam udornic!
NI PA SAMO TO! Njena skrivnost in glavna zanimivost so skoraj100 let stari podzemni rovi, ki so jih zgradili Italijani med obema vojnama in tako ta izjemni naravni pojav spremenili v vojaški objekt.
Je najbolj spektakularen ostanek Alpskega zidu v Sloveniji in največja utrdba v prvi liniji Alpskega zidu.

PREBERI VEČ O SKRIVNOSTI UNŠKE KOLIŠEVKE
 pRIJAVa NA TOP IZLET

Nekaj izjav naših strank

Kristina Maraž

Strokovna, zanesljiva in hkrati sproščena ekipa, ki nudi varno in za vse čute zanimivo odkrivanje...se že veselim novih poti, odkrijte jih z Bike Slovenija tudi vi.

Andrej Repar

Excellent guided tour. Well organized, focus on participant safety. History, attractions and viewpoints always included. I definitely recommend it to cyclists of all ages.

Pierluigi Veronesi

Tomaž e Nataša sono una guida perfetta, stare insiene a loro è come essere in famiglia. Abbiamo fatto 45 km immersi nel verde della Slovenia vedendo posti davvero unici. Torneremo sicuramente, lo consiglio agli amanti della MTB.

Iris Gregorčič

Kolesarske ture s Tomažem in Natašo so vedno skrbno načrtovane, zanimive in potekajo v prijetnem vzdušju. Na poti vas seznanita z lokalnimi zanimivostmi in spoznate zgodovino kraja kjer kolesarite. Na kolesu občudujete pokrajino, naravne znamenitosti in vso lepoto ki jo ponuja Zeleni kras. Pridružite se Bike Slovenia, ne bo vam žal. Nam je z njima vedno lepo.

Klemen Molk

Tomaž & Nataša = najboljša vodnika, ki te z #BikeSlovenia turami popeljeta na odkrivanje ter raziskovanje Notranjske in Krasa s kolesom. Vsako leto pa ne gre mimo brez pašte na Mašunu in vzpona naNOS.

Izberi svojo avanturo v 2023

Kdaj in kam z nami v letu 2023?
Preveri in se prijavi!

Vojkova koča na Nanosu - Bike Slovenia
 2. Green Karst Trail - prijavi so odprte
Prijave so odprte
Vojkova koča na Nanosu - Bike Slovenia
4. Korona izziv - prijave so odprte
4. Korona izziv
Vojkova koča na Nanosu - Bike Slovenia

Po zamejskem Krasu / 6.5.2023 

Po zamejskem Krasu / tura za PD Postojna

Mozaik poti

Mozaik kolesarskih poti po krasu je ustvarjen od kolesarjev za kolesarje. Izvajamo ture različnih zahtevnosti, ki jih določimo po več kriterijih: dolžini, vzponu in podlagi. Ture so lahko lažje ali težje, zahtevajo boljšo ali slabšo kondicijsko oz. tehnično pripravljenost, poldnevne, celodnevne ali več dnevne, s toplo malico ali brez. 

Nudimo vodenje za zaključene skupine ali individualnekolesarje. Vse poti lahko tudi prilagodimo vašim željam in zmožnostim. Naše skupine so majhne in z izkušenimi, licenciranimi kolesarskimi in lokalnimi turističnimi vodniki vedno poskrbimo za brezskrbno kolesarsko avanturo. 

Sporočite nam vaše želje glede destinacije, trajanja, težavnosti, termina kolesarjenja in število oseb ter pripravili bomo ponudbo samo za vas.

BIKE SLOVENIA - kolesarji za kolesarje

e-pošta: info (afna) bikeslovenia.si             
tel. št.: 041 208 387

Tomaž Penko

Tomaž Penko je lokalni turistični vodnik za destinacijo Zeleni kras , turnokolesarski vodnik z licenco PZS, načelnik TKO PD Postojna, prostovoljec, član organizacijske ekipe Dirke Okoli Slovenije (DOS), član komisije za turno kolesarjenje (KTK), po srcu naravovarstvenik ter fotograf in grafični oblikovalec. Kot velik ljubitelj narave se najbolje počuti v gozdu, na makadamskih poteh in kolovozih, pa tudi gozdnih vlakah, ko raziskuje nove poti in povezave. Je nadstandardni uporabnik navigacijskih naprav, ki se rad poda tudi na kolesarske avanture izven meja Slovenije. Tomaž je izkušen vodja kolesarskih tur za vsako priložnost in namen, pri njem je varnost udeležencev vedno na prvem mestu. Je kolesarski vodnik s srcem, kar potrjujejo tudi udeleženci, ki se radi vračajo na njegove kolesarske ture.

FOTOGRAFIJA AVANTURE PO EVROPI

Nataša Kocjančič

Nataša je planinka in strastna pohajačka. Obiskala je že 60 držav. Ne mara rutine, ljubi izzive in novosti. Najbolj je srečna, ko je v stiku z naravo. Je turno kolesarska vodnica z licenco PZS in licencirana lokalna turistična vodnica za destinacijo Zeleni kras. S kolesom je prevozila španski, italijanski in madžarski Camino. Prehodila je celotno Slovensko planinsko pot od Maribora do Debelega Rtiča, na trekingu v Himalaji doživela potres, v Indiji pa je zlezla na 6-tisočak. Kot prostovoljka je članica nadzornega odbora Planinske zveze Slovenije in nadzornega odbora Planinskega društva Postojna, vodnica Turno kolesarskega odseka PD Postojna ter redna krvodajalka. Je ekonomistka smeri poslovna logistika. Odlikujejo jo točnost, natančnost in odlične organizacijske sposobnosti. Zelo rada je v družbi. Na svojo stran jo pridobite z "veliko točeno", ampak vedno šele po turi. Nataša tudi ustvarja iz naravnih materialov, kot sta les in glina.

NOVI ČLAN - Miško

Jaz sem muc Miško. Našli so me v začetku meseca novembra v gozdu na kolesarski poti Sovič. Star sem bil ca 4 mesece. Ne vem, kdo me je tam pustil, ampak bil sem čisto sam. Mimo sta prišla dva velika človeka, nekaj sta delala, baje sta urejala tablice na kolesarski poti. Cel kilometer sem tekel za njima in mijavkal. Tudi selfi smo naredili. Mimogrede, ni bil zadnji. Začelo se je mračiti in tale dva sta me dala v avto in odpeljala v svoj dom, kjer sta me nahranila in že prvo noč sem se lahko stiskal med njima. Baje sta objavila na FB profilu moje fotke in ponudbo, če bi me kdo imel. Ma me nista oddala, nobeden ni bil dovolj dober.
Evo, in sem postal del ekipe Bike Slovenia. Kolo sem že spoznal, spomladi grem na prvo turo. Do takrat se bom pa samo crkljal in crkljal. Mijau.

Prekolesarili smo ...

Youtube Bike Slovenia

Green Karst Trail Slovenia
Green Karst Trail Slovenia Green Karst Trail - Bicycle Adventure in Nature
The bikepacking challenge in the heart of Slovenian Green Karst - Hidden Treasures of the Postojna Cave Area.
Kilometres of macadam roads and cart tra Read More
BIKE SLOVENIA | Parenzana
BIKE SLOVENIA | Parenzana Kolesarjenje po Parenzani, od Sečovelj do Poreča.
Kolesarjenje po poti zdravja in prijateljstva - Parenzani (Porečanki) je zagotovo eno izmed najboljših kolesarskih doživetij na Hrvaškem. Pot je varn Read More

Load More

Instagram Bike Slovenia

NOVE POTI 🚶🚴‍♀️🏰 / V občini Postojna bomo kmalu lahko brezskrbno kolesarili ali ....
NOVE POTI 🚶🚴‍♀️🏰 / V občini Postojna bomo kmalu lahko brezskrbno kolesarili ali se sprehajali po dveh na novo označenih poteh:
- Erazmovi kolesarski poti (številka 4) ali
- Zmajevi pešpoti.
Obe nas bo Read More
V nedeljo, 28. maja 2023.Voden sprehod med tremi rekami Planinskega poljaPrijave so obvezne!Za v....
V nedeljo, 28. maja 2023.
Voden sprehod med tremi rekami Planinskega polja
Prijave so obvezne!
Za več info klik na: https://www.bikeslovenia.si/sl/planinsko-polje
#izletzavikend #malenščica #gradhaas Read More

Load More

Facebook Bike Slovenia

Load More

V živo z Bike Slovenia

BikeSlovenia - gps sledenje / ON linegeslo: bikeslovenia

Kolesarjenje je lepo darilo

Preiščite bikeslovenia.si