Novice

ARHIV NOVIC

14 Junij 2024

5. KORONA IZZIV JE ZAKLJUČEN, KORONA TURA PA NE Krožno kolesarjenje po mejah občine Postojna ali Korona tura poteka po skrajnih mejah občine...

Izpostavljamo!

Trenutne TOP ture, kolesarske in ena peš.

DARILNI BONI

Odkrijte popolno darilo za vsako priložnost z našimi darilnimi boni!
Podarite edinstveno doživetje in presenetite svoje bližnje.

Izbirate lahko med TREMI DARILNIMI BONI, in sicer za:
1. novo igro/lov na zaklad Bike Escape Netopirjeva sled, 
2. vodeno kolesarjenje (za turo ali v vrednosti) in
3. voden peš ogled Skrivnosti Unške koliševke. 

 pRIJAVa NA E-NOVICE

BIKE ESCAPE

Najbolj nora detektivska kolesarska dogodivščina  je že tukaj!
Pridružite se nam z družino ali prijatelji, spoznajte skrivnosti zadnjih prebivalec grada Haasberg, zapeljite se po Netopirjevi sledi med tremi rekami Planinskega polja in odklenite skriti družinski zaklad
Obljubljamo vam nepozabno in edinstveno avanturo na unikatni  lokaciji, polno presenečenj, skritih namigov in ugank, ki jih boste morali rešiti v 120 minutah, in to na kolesih.
Doza smeha zagotovljena!

PREBERI VEČ O BIKE ESCAPE NETOPIRJEVA SLED
 pRIJAVa NA TOP IZLET

Nekaj izjav naših strank

Kristina Maraž

Strokovna, zanesljiva in hkrati sproščena ekipa, ki nudi varno in za vse čute zanimivo odkrivanje...se že veselim novih poti, odkrijte jih z Bike Slovenija tudi vi.

Andrej Repar

Excellent guided tour. Well organized, focus on participant safety. History, attractions and viewpoints always included. I definitely recommend it to cyclists of all ages.

Pierluigi Veronesi

Tomaž e Nataša sono una guida perfetta, stare insiene a loro è come essere in famiglia. Abbiamo fatto 45 km immersi nel verde della Slovenia vedendo posti davvero unici. Torneremo sicuramente, lo consiglio agli amanti della MTB.

Iris Gregorčič

Kolesarske ture s Tomažem in Natašo so vedno skrbno načrtovane, zanimive in potekajo v prijetnem vzdušju. Na poti vas seznanita z lokalnimi zanimivostmi in spoznate zgodovino kraja kjer kolesarite. Na kolesu občudujete pokrajino, naravne znamenitosti in vso lepoto ki jo ponuja Zeleni kras. Pridružite se Bike Slovenia, ne bo vam žal. Nam je z njima vedno lepo.

Klemen Molk

Tomaž & Nataša = najboljša vodnika, ki te z #BikeSlovenia turami popeljeta na odkrivanje ter raziskovanje Notranjske in Krasa s kolesom. Vsako leto pa ne gre mimo brez pašte na Mašunu in vzpona naNOS.

Izberi svojo avanturo v 2024​ / v pripravi

Kdaj in kam z nami v letu 2024?
Izberi turo, preveri termin in se prijavi!

Mozaik poti Bike Slovenia

Mozaik kolesarskih poti po krasu je ustvarjen od kolesarjev za kolesarje. Izvajamo ture različnih zahtevnosti, ki jih določimo po več kriterijih: dolžini, vzponu in podlagi. Ture so lahko lažje ali težje, zahtevajo boljšo ali slabšo kondicijsko oz. tehnično pripravljenost, poldnevne, celodnevne ali več dnevne, s toplo malico ali brez. 

Nudimo vodenje za zaključene skupine ali individualnekolesarje. Vse poti lahko tudi prilagodimo vašim željam in zmožnostim. Naše skupine so majhne in z izkušenimi, licenciranimi kolesarskimi in lokalnimi turističnimi vodniki vedno poskrbimo za brezskrbno kolesarsko avanturo. 

Sporočite nam vaše želje glede destinacije, trajanja, težavnosti, termina kolesarjenja in število oseb ter pripravili bomo ponudbo samo za vas.

BIKE SLOVENIA - kolesarji za kolesarje

e-pošta: info (afna) bikeslovenia.si             
tel. št.: 041 208 387

Ekipa Bike Slovenia

Spoznajte ekipo, ki ustvarja za vas.

Tomaž Penko

Tomaž Penko je lokalni turistični vodnik za destinacijo Zeleni kras , turnokolesarski vodnik z licenco PZS, načelnik TKO PD Postojna, prostovoljec, član organizacijske ekipe Dirke Okoli Slovenije (DOS), član komisije za turno kolesarjenje (KTK), po srcu naravovarstvenik ter fotograf in grafični oblikovalec. Kot velik ljubitelj narave se najbolje počuti v gozdu, na makadamskih poteh in kolovozih, pa tudi gozdnih vlakah, ko raziskuje nove poti in povezave. Je nadstandardni uporabnik navigacijskih naprav, ki se rad poda tudi na kolesarske avanture izven meja Slovenije. Tomaž je izkušen vodja kolesarskih tur za vsako priložnost in namen, pri njem je varnost udeležencev vedno na prvem mestu. Je kolesarski vodnik s srcem, kar potrjujejo tudi udeleženci, ki se radi vračajo na njegove kolesarske ture.

FOTOGRAFIJA AVANTURE PO EVROPI
BikeSlovenia - Tomaž Penko

Nataša Kocjančič

Nataša je planinka in strastna pohajačka. Obiskala je že 60 držav. Ne mara rutine, ljubi izzive in novosti. Najbolj je srečna, ko je v stiku z naravo. Je turno kolesarska vodnica z licenco PZS in licencirana lokalna turistična vodnica za destinacijo Zeleni kras. S kolesom je prevozila španski, italijanski in madžarski Camino. Prehodila je celotno Slovensko planinsko pot od Maribora do Debelega Rtiča, na trekingu v Himalaji doživela potres, v Indiji pa je zlezla na 6-tisočak. Kot prostovoljka je članica nadzornega odbora Planinske zveze Slovenije in nadzornega odbora Planinskega društva Postojna, vodnica Turno kolesarskega odseka PD Postojna ter redna krvodajalka. Je ekonomistka smeri poslovna logistika. Odlikujejo jo točnost, natančnost in odlične organizacijske sposobnosti. Zelo rada je v družbi. Na svojo stran jo pridobite z "veliko točeno", ampak vedno šele po turi. Nataša tudi ustvarja iz naravnih materialov, kot sta les in glina.

Miško I 2022-2024

Jaz sem muc Miško. Našli so me v začetku meseca novembra 2023 v gozdu na kolesarski poti Sovič. Bil sem star približno 4 mesece. Nisem vedel, kdo me je tam pustil, ampak bil sem čisto sam. Mimo sta prišla dva velika človeka, nekaj sta delala, baje sta urejala tablice na kolesarski poti. Cel kilometer sem tekel za njima in mijavkal. Tudi selfi smo naredili. Mimogrede, ni bil zadnji. Začelo se je mračiti in tale dva sta me dala v avto in odpeljala v svoj dom, kjer sta me nahranila. Že prvo noč sem se lahko stiskal med njima. Baje sta objavila na FB profilu moje fotke in ponudbo, če bi me kdo imel. Ma me nista oddala, nobeden ni bil dovolj dober. Evo, in sem postal del ekipe Bike Slovenia. Preizkusil sem se že v več funkcijah ampak nadzorne naloge so mi bile najljubše. Žal sem zbolel in odšel, hitro in nepričakovano. Zelo mi je žal, ker vem, da sta moja dva neizmerno žalostna, bil sem njun in vaš, eden in edini, muc Miško
:) Mijau.

Prekolesarili smo ...

V živo z Bike Slovenia

BikeSlovenia - gps sledenje / ON linegeslo: bikeslovenia

Kolesarjenje je lepo darilo

Preiščite bikeslovenia.si