2. GREEN KARST TRAIL

Kolesarska avantura v naravi

22.-26. junij 2023

Drugi bikepacking izziv v osrčju Zelenega krasa - Skritega zaklada območja Postojnske jame.

Kilometri utrjenih makadamskih poti in kolovozov v objemu gozdov, čez skrivnostni kraški svet, po medvedovih sledeh, čez deželo presihajočih jezer, med odmaknjenimi gradovi in dvorci.

Za ljubitelje samooskrbnega kolesarjenjabikepackinga v neokrnjeni naravi. Edinstvena večdnevna avantura, ki ostane v spominu za vedno; brez časovnih omejitev, ustvarjena za kolesarje od kolesarjev.

Green karst trail obljublja 300 km, 5.000 vm in 99-odstotna prevoznost. Priporočeno kolo je mtb in gravel. Električna kolesa so dobrodošla.

Domen Klemenčič

"GKT je enkratna dogodivščina za vse kolesarske pustolovce, ki se ne ustrašijo razgibanega terena, po pretežno neokrnjeni notranjsko-primorski pokrajini. 
Organizacija je bila odlična in GPX posnetek poti je natančen in ni bilo težav z navigacijo. S prenočevanjem ob trasi ni težav, le rezervacija kakšen dan prej je priporočljiva.
Vsa pohvala organizatorjem za res odlično izbrano traso, s prelepimi razgledi, v prečudoviti naravi.
Še se vidimo!
"

Postojnska jama

Predjamski grad

Cerkniško jezero

FINIŠER GKT 2023

Vsak udeleženec, ki prevozi GKT 2023 najkasneje v 100 urah, prejme na cilju spominsko medaljo "finišer GKT 2023"
ter se vpiše na
seznam finišerjev GKT 2023.

REGISTRACIJA VEČ INFO galerija
Prijavi se na GKT e-novice

Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na Green Karst Trail 2023 se udeleženec strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke. V tem primeru so to: ime in priimekspole-naslovtelefonska številkaregija, državakonfekcijska številka, IP-naslov naprave, s katere se prijavlja, ter fotografije.


Uporabnik se strinja in daje privolitev za uporabo svojih osebnih podatkov v naslednje namene:

Pri Bike Slovenia (Tomaž Penko, s. p., Ulica 25. maja 21, 6258 Prestranek, DŠ: 96588080) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu z GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vašo privolitev potrebujemo, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo na Green Karst Trail, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za namene, kot je navedeno zgoraj.

 

Posameznik lahko kadarkoli podana soglasja prekliče, spremeni, zahteva izbris ali omeji obdelavo osebnih podatkov. Takšne zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, lahko kadarkoli naslovi v pisni obliki na upravljalca osebnih podatkov na e-naslov: greenkarsttrail@bikeslovenia.si