Prijavi se na e-novice Prijavi se na turo
Junior po Junior 

Vodena brezplačna kolesarska tura za velike in majhne "JUNIORJE".

KDAJ:
 v ponedeljek, 21 . avgusta  2023

ZBIRNO MESTO:
Pred Centrom trajnostne mobilnosti Postojna ob 16:00 (odhod 16:15).
Lokacija: https://goo.gl/maps/XzeSddjYctAhSGjcA

OPIS POTI:
Kolesarjenje začnemo pri CTM v Postojni. Zapeljemo se skozi vas Stara vas ter po makadamski poti med travniki okrog športnega letališča. Pot nadaljujemo čez travnike ob reki Pivki, v smeri vasi Grobišče nato zavijemo še v manjši gozd ter med travniki proti vasi Zalog, mimo cerkev sv. Danijela, kjer stoji velik križ. Pot zaključimo po urejeni kolesarska pot.

OPREMA:
Tehnično brezhibno treking ali gorsko kolo s profiliranimi gumami, kolesarska čelada (obvezna), rokavice, rez​ervna zračnica, primerna oblačila, zadostna količina p​ijače.

CENA: 
Vodenje je za udeležence brezplačno, finančno ga omogoča Center trajnostne mobilnosti Postojna.


PRIJAVE IN INFORMACIJE:
Naše skupine so majhne zato so prijave obvezne, sprejemamo jih do zapolnitve mest  na e-naslov:  info(@)bikeslovenia.si (ob prijavi navedite ime in priimek vseh udeležencev, starost otrok ter eno kontaktno tel. št.).  Za več informacij smo vam z veseljem na voljo. Pišite ali pokličite na  tel. št. 041 208 387 (Tomaž).

Tura je primerna tudi za mlajše otroke, v spremstvu staršev ali skrbnikov.

S prijavo udeleženec potrdi, da se zaveda zahtevnosti ture ter izpolnjuje zdravstvene, fizične in tehnične pogoje za varno sodelovanje. Udeleženec vozi na lastno odgovornost in je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje ture. V primeru slabega vremena bo tura odpovedana ali prestavljena, vsi prijavljeni bodo obveščeni.

Želimo vam varno kolesarjenje in veliko užitkov!
BIKE SLOVENIA


Morda tokrat ne morete z nami in bi želeli biti obveščeni o naslednjih razpisanih turah? Ni problema. Prijavite se na e-novice.

Tehnični podatki

 Dolžina: ca 11 km
 Skupni vzpon: ca 100 vm
 Trajanje: 2 - 2:30
 Podlaga: makadam, kolovoz in asfalt
 Zahtevnost: ne zahtevna tura
 Zrak: kvaliteta zraka še ni bila izmerjena
 Opozorilo: Dodatna opozorila vodnika